skip to Main Content
Cuida La Salut De Les Teves Articulacions Amb RS7 Plus

Cuida la salut de les teves articulacions amb RS7 Plus

En el nostre dia a dia, el nostre cos passa per moltes situacions dures i adverses. L’estrès del treball, els estudis, les males postures, dormir malament i realitzar exercici físic amb males postures són només algunes de les situacions que poden afectar negativament la nostra salut a curt, mitjà i llarg termini.

Amb diferència, una de les parts que més pateix aquest tipus de situacions són les nostres articulacions. Les articulacions tenen la funció d’unir els nostres ossos i facilitar el nostre moviment. Imagina’t que important i perillós és per a la nostra vida diària que les articulacions sofreixin els estralls del pas del temps i d’una vida poc saludable.

És per això que la nostra missió és protegir les articulacions el màxim possible. Per a això, tenim moltes opcions vàlides. Descansar bé, portar una dieta sana i equilibrada, practicar esport de manera regular… Sens dubte aquestes són les claus de l’èxit.

Tot i això, pot resultar difícil mantenir tot això en el temps, i és molt probable que el nostre cos acabi necessitant una empenta extra per a rendir correctament i per a prevenir futurs problemes. I quina millor manera de fer això que amb un producte natural i de qualitat per al nostre organisme?

Per a garantir-nos aquests i molts altres beneficis, us recomanem la novetat a la nostra farmàcia: la línia RS7, que consta de les càpsules RS7 Plus i la crema Fisio Forte. Avui, us parlarem sobre les càpsules RS7 Plus i tots els seus beneficis.

Què és RS7 Plus?

RS7 Plus és un complement alimentari d’última generació, amb una fórmula testada clínicament que ens ajuda a cuidar i mantenir el correcte estat de les nostres articulacions. De la mateixa manera, també és un bon mecanisme de regeneració de teixits corporals i de la nostra estructura òssia.

En primer lloc, RS7 Plus contribueix a la creació de col·lagen al voltant dels nostres cartílags, la qual cosa afecta directament a les articulacions. De la mateixa forma, serveix perquè els nostres ossos estiguin forts i perquè la nostra pell estigui hidratada i *tersa.

A més, és un complement alimentós amb principis realment crucials per a disminuir el nostre cansament i la nostra fatiga. Per a aquests dies especialment durs en els quals sents que no pots donar més, RS7 Plus pot ser aquest impuls que necessites per a afrontar el dia de la millor forma possible.

Per si no fos prou, amb el seu important aporta de vitamina C, contribueix al fet que les nostres cèl·lules no s’oxidin i al fet que executin de manera apropiada tots els processos de manteniment del nostre organisme.

Fórmula molt innovadora

L’harpagòfit és una planta herbàcia que funciona com una alternativa completament natural als medicaments antiinflamatoris (com per exemple el conegut Ibuprofèn). La seva funció és alleujar dolors reumàtics, lesions esportives i el dolor en general. Especialment útil en persones d’edat avançada o esportistes amb molta activitat diària o amb lesions.

L’àcid hialurònic és una substància que podem trobar en els nostres òrgans i teixits, com per exemple en aquell que s’encarrega de sostenir la nostra columna vertebral. Subministrat en un complement com RS7 Plus, ajuda a donar volum i hidratació a la pell, ens prevé d’arrugues i augmenta la força i flexibilitat dels ossos.

La glucosamina actua especialment com a precursor en la glicosilació de les proteïnes i dels lípids. Es pot trobar principalment en els esquelets d’alguns artròpodes. D’altra banda, les vitamines C i B12, sent la primera òptima per al funcionament del nostre organisme i la segona per a aportar-nos energia i per a regular les operacions del nostre sistema nerviós.

No dubtis en apropar-te a la farmàcia i millorar les teves articulacions de manera ràpida i sencilla!
Back To Top