skip to Main Content
Consells Per Lluir Una Pell Sana I Bonica Durant La Primavera

Consells per lluir una pell sana i bonica durant la primavera

​​La primavera ha arribat, i amb ella el canvi de temperatura i les alteracions ambientals que afecten negativament la nostra pell. Hi ha dies de molta calor, altres que baixa la temperatura, vent, pluja… Per això és important conèixer tots els efectes que provoca i així poder tenir una millor cura de la nostra pell.  

La primavera afecta especialment les pells més greixoses. Amb la calor, augmenta el greix de la pell i resulta més complicat desfer-se’n. Però si a més a més de la calor sumem un increment d’humitat, és quan s’agreugen els problemes d’acne. 

Consells per prevenir problemes i cuidar la pell durant la primavera:  

  • Netejar i hidratar. Netejar matí i nit la pell és irreemplaçable per evitar l’acumulació d’irritacions i impureses. També és important hidratar, i en el cas de les persones amb pell sensible, sempre és millor una crema sense alcohol ni perfums. La neteja i la hidratació són dos punts essencials per cuidar i prevenir futurs problemes de pell.
  • Hidratació. Acostuma’t a beure aproximadament dos litres i mig d’aigua al dia, així hidrataràs la teva pell des de l’interior i alhora previndràs l’aparició de punts negres. Pots variar l’aigua amb infusions, ja que hidraten el cos, baixen els nivells de colesterol i desintoxiquen el fetge.  
  • Exfoliació.  Gràcies a l’exfoliació aconsegueixes eliminar de manera suau les cèl·lules mortes i aportes lluminositat i uniformitat a la pell.  
  • Desmaquilla’t sempre. Encara que et faci mandra, desmaquilla’t. No fer-ho és un gran error! Durant la nit és quan es duu a terme la regeneració cel·lular de la pell, i perquè es pugui realitzar amb èxit, la pell ha de poder respirar, per això necessita estar neta.  
  • Dieta equilibrada i saludable. És important que sàpigues que la pell és el reflex del que mengem. Portar una dieta saludable i equilibrada amb una aportació correcta de nutrients i vitamines afecta favorablement a la nostra pell. La salut i l’estat òptim dels nostres òrgans depenen en gran part de l’alimentació. 
  • Fes exercici de manera recurrent!  La pràctica d’esport de manera habitual, serveix per oxigenar tant l’organisme com la pell. Ho sabies? Quan fas exercici i sues, ajudes a eliminar les toxines que fan malbé la salut de la teva pell. 
  • Digués adéu a l’estrès! No oblidis que l’esgotament i l’ansietat són els pitjors enemics per a la pell. El fet de no estar bé amb un mateix interiorment, es reflecteix en un cutis apagat i sense vida. Intenta deixar anar l’estrès, la teva pell ho agrairà. 
  • Evita l’alcohol i el tabac. Aquestes substàncies tòxiques no afecten només el teu cos per dins, també repercuteixen a la teva pell. Fumar contribueix  a que el col·lagen es degradi més de pressa i com a conseqüència augmenta l’aparició de les arrugues d’expressió. A més, el fum ajuda a generar més punts negres. L’alcohol facilita l’aparició de rosàcies i vermellors i redueix els nivells de vitamina al nostre cos.  
  • I per últim, no t’oblidis del sol! Venim de mesos freds, i la nostra pell no està preparada per a una forta exposició solar, ja que poden aparèixer vermellors, taques i cremades. La protecció solar és molt important durant tot l’any. Protegeix-te del sol els 365 dies! 

Segueix aquests 9 consells, ja veuràs com aquesta primavera lluiràs una pell sana, bonica i saludable.

Back To Top