skip to Main Content
Cuida Del Teu Raspall Dental

Cuida del teu raspall dental

Benvingut/da una vegada més al nostre bloc!

Una de les nostres rutines diàries i obligatòries per mantenir una bona salut bucal és la neteja i cura de les nostres dents.

En la majoria dels casos serà necessari realitzar més pràctiques de neteja bucal a part del raspallat, ja que no s’elimina el 100% de la brutícia amb aquesta tècnica.

A més, si no realitzem un seguiment i una renovació de les nostres eines del raspallat, cada vegada estarem eliminant menys brutícia, facilitant així l’aparició de sarró i altres bacteris a la nostra boca.

Què s’ha de tenir en compte?

Per començar, hem d’apuntar-nos al calendari que a cada canvi d’estació hem de renovar el nostre raspall dental.

Aquest canvi s’ha de produir cada 3 mesos per anar bé, així que el canvi d’estació és un recordatori fàcil per recordar-nos-en.

Amb el pas del temps, els filaments del raspall perden resistència, perdent efectivitat en el raspallat. Tan important és realitzar un canvi de raspall i una bona execució dels moviments per netejar bé les dents, com també ho és triar un raspall adequat a les teves necessitats.

Consells per mantenir el teu raspall en òptimes condicions:

  • Neteja’l bé després de cada ús. Elimina tot el sobrant de la crema de dents i aclareix-ho bé. Recomanem sacsejar-lo enèrgicament amb la finalitat que no es quedi aigua emmagatzemada al raspall.
  • Evita que estigui en contacte amb raspalls d’altres persones. Si tens caputxó, utilitza’l per aïllar-lo dels altres raspalls.
  • Guarda el raspall en un lloc obert i allunyat de fonts de calor.

D’aquesta manera el nostre raspall ens seguirà ajudant en la nostra neteja bucal en comptes d’afegir més bacteris.

Recorda que a Farmàcia Laia Rosado estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te en tots els temes respectius de la teva salut bucal.

No dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia si tens més dubtes!

Back To Top