skip to Main Content
5 Punto 5: La Nova Marca De Cosmètica A Base De Ciència I Natura

5 punto 5: la nova marca de cosmètica a base de ciència i natura

A Farmàcia Laia Rosado estem constantment a la recerca de les millors solucions per a la teva salut, i que, al mateix temps, siguin sostenibles per al medi ambient. Seguint aquesta filosofia, us volem informar de la nova línia de cosmètica natural i ecològica 5punto5 que incorporem al nostre vademècum.

Per què ens ha enamorat 5punto5?

Es tracta d’una marca de dermocosmètica feta amb ingredients naturals i innovadors. Els seus productes basen la seva eficàcia en l’aval científic que posseeixen les seves fórmules i l’aval mèdic d’aquests, fabricats i dissenyats a Espanya. A més, fan servir ingredients no sols naturals, sinó també orgànics, processats segons els mètodes de cultiu que estableix la legislació.

Els seus productes (Excepte el sabó derma) tenen un pH de 5.5 (+- 0,4) què és el pH idoni de la pell. El pH 5.5 manté el mantell àcid de la pell i, en estar equilibrada, resisteix millor les agressions externes i internes, tenint com a resultat una pell més sana i que llueix tot el seu potencial.  5punto5, ha dissenyat cures amb fórmules secundades en la biotecnologia i la galènica, amb la finalitat d’ajudar les persones a equilibrar la pell. 

Quins productes incorporem?

5punto5 compta amb una àmplia gamma de cosmètica, i a la nostra farmàcia hem fet una selecció dels millors que van des de cremes hidratants per als diferents tipus de pells, contorns d’ulls, sabons, protector solar, olis fins al seu producte estrella: el tònic equilibrant. Dels beneficis d’aquest producte us en parlem en el següent post del nostre blog. 

T’expliquem les bondats d’alguns dels productes:

El seu bàlsam per a pell deshidratada i envermellida hidrata, calma, regenera i repara pells que presenten vermellors, falta d’hidratació i / o picor.

Crema Antiox Intensiva compta amb una alta concentració d’actius Antiox, hidratants, nutritius i reparadors que minimitzen els signes de l’envelliment de la pell.

El contorn d’ulls i llavis és de ràpida absorció i actua envers les arrugues, bosses i ulleres. A més és apte per a tota mena de pells.

El protector Solar Antiaging SPF 50 està fet d’una textura ultralleugera, a la vegada que aporta una alta fotoprotecció que preveu i repara els signes d’envelliment de la pell. Apte per a tota mena de pells.

Si encara no has provat cap dels productes de 5punto5 o no en saps quin d’ells és el que més et convé, no dubtes a preguntar-nos. T’aconsellarem el millor per a la teva pell. 

Back To Top