skip to Main Content
Ara També Som Ortopèdia!

Ara també som ortopèdia!

Comencem el mes d’agost amb moltes novetats a la farmàcia Laia Rosado, i és que abans de marxar de vacances hem inaugurat un nou servei a la nova farmàcia. Pensant sempre en el vostre benestar i la vostra salut, vaig decidir que oferir el servei d’ortopèdia era indispensable per complir amb el nostre compromís de cuidar-vos cada dia amb els millors productes.

A partir d’ara, a la nostra farmàcia trobaràs tots els productes propis d’una ortopèdia estàndard i adaptada per a totes les butxaques. Trobaràs des de preus més assequibles fins a preus més elevats, que ofereixen productes de la més alta qualitat.

Per exemple, trobaràs una àmplia gamma d’ortesis de membres superiors (canelleres, genolleres, faixes, colzeres, braçalets per epicondilitis…). En aquest sentit, les principals marques que destaquen són Orliman i Farmalastic. Pròximament hi afegirem més marques: una manera de no perdre’t res és seguir-nos a les xarxes socials!

Si necessites un caminador, una cadira de rodes, bastons, crosses o fins i tot accessoris per a la cadira de rodes, no hauràs de buscar més! A partir d’ara el lloc que hauràs de visitar per trobar la millor ortopèdia al millor preu és la nostra farmàcia.

Pensem en totes les necessitats que pots tenir, i per això també disposem d’ajudes dinàmiques com per exemple per a la llar, scooters, accessoris pel bany com cadires, elevadors WC i un llarg etcètera.

Per últim, estem autoritzats per a la fabricació a mida i dispensació de les següents categories que entren per la prescripció d’articles ortoprotètics (PAO):

  • Ortesis de membres inferiors
  • Ortesis de columna vertebral
  • Ortesis de membres superiors
  • Calçat ortopèdic

 

Ah, i també fabriquem plantilles i silicones podals! Apropa’t a la farmàcia i consulta de primera mà tots els articles que tenim disponibles i tot el que podem fer per tu. Estarem encantats d’ajudar-te!

Back To Top