skip to Main Content
Descobreix Les Propietats I Els Beneficis De L’àrnica

Descobreix les propietats i els beneficis de l’àrnica

Cada vegada és més sovint sentir parlar de l’àrnica, tot i que es coneixen els seus beneficis d’aquesta planta medicinal des del segle XII. Més concretament estem parlant de les seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques.

D’on prové aquesta planta medicinal?

Creix a les muntanyes del centre d’Europa i de l’est. És en aquesta zona on, després d’haver-se reconegut la seva situació de perill d’extinció, s’està realitzant un projecte de

sostenibilitat a unes muntanyes de Romania.

Les propietats medicinals que aporta l’àrnica són molt completes: a més d’utilitzar-se com a tractament pel mal i per la inflamació, també és eficaç contra les infeccions de les ferides i com a cicatritzant natural quan s’aplica a la pell. A més, també té beneficis com:

● Evitar i eliminar la infecció per fongs.

● Millorar el funcionament del cor.

● Disminuir el temps de cicatrització de les ferides.

● Reduir les reaccions al·lèrgiques.

● Baixar la febre.

● Evitar l’excés d’humitat per la seva propietat astringent.

● Poder relaxant.

Com podeu veure és una planta molt completa i molt útil en la majoria de casos quotidians de la nostra vida.

Característiques de la crema d’àrnica

Segons el tipus d’aplicació de l’àrnica trobem encara més beneficis més específics dels que hem descrit anteriorment. Per exemple, un ús cutani d’aquesta planta medicinal ens permetrà combatir l’acne i altres marques de la pell.

D’altra banda, l’àrnica és molt beneficiosa també per aquelles persones que pateixen d’artritis i altres condicions inflamatòries que es pateixen més amb l’edat. Aquesta planta medicinal es presenta com una solució que pot alleujar ràpidament el malestar a les articulacions així com reduir la inflamació, de manera que es millora exponencialment la facilitat de moure’s sense patir cap mal.

És per aquest motiu que des de Farmàcia Laia Rosado posem al vostre abast la pomada d’àrnica dels laboratoris DHU, la qual us recomanem sense cap dubte.

Vols saber més sobre l’àrnica? Apropa’t a la farmàcia i estarem encantats d’assessorar-te!

Back To Top