skip to Main Content
Aquest Mes Et Regalem Un Producte De La Marca Caudalie, No Et Perdis La Promoció!

Aquest mes et regalem un producte de la marca Caudalie, no et perdis la promoció!

 Amb l’arribada del bon temps toca cuidar-se, i què millor que poder-ho fer amb els productes naturals de la marca Caudalie! Aquesta casa francesa aposta per una cosmètica d’origen natural, utilitzant productes fets a partir d’olis essencials, aigües florals i vegetals, abstractes de ceps o plantes i fruites amb propietats cosmètiques que respecten sempre el medi ambient i vetllen per la teva pell. 

Per sort teva, aquesta temporada pots comptar amb el Programa Esbeltez que Caudalie ha creat especialment perquè puguis embellir la teva pell i figura des de casa, d’una manera econòmica i molt pràctica! Així doncs, si compres dos productes del programa, t’enduràs una caixa de tisanes 100% biològiques que actuen com a complement reductor, drenant i afavorint l’eliminació de les toxines del teu cos. Vols saber quins són els productes del programa Esbeltez? Ara t’ho expliquem! 

  • Gommage Crushed Cabernet: Aquest exfoliant corporal amb olor de llimona és el primer producte del tractament Esbeltez, ja que els 6 olis essencials i llavors de raïm que conté preparen la pell deixant-la molt nodrida, suau i sedosa. Pots gaudir-lo a casa aplicant-lo dues vegades per setmana sobre la teva pell humida i massetjant tot el cos amb moviments circulars. 
  • Bàlsam corporal lifting i firmesa vinosculpt: Considerat el millor producte reafirmant dels Elle International Beauty Awards 2021, aquest bàlsam actua sobre els braços, el bust, el ventre i els glutis, és a dir, sobre les quatre zones del teu cos més claus que remodelaran i perfeccionaran la teva silueta. Amb el 97% d’ingredients d’origen natural i sense parabens ni ingredients d’origen animal, aquest producte allisa, perfuma, hidrata i reafirma tota classe de pell, sent també recomanat per a dones embarassades.
  • Concentrat Esbeltez: Amb l’oli corporal remodelador en sec tonificaràs i allisaràs la pell, embellint la teva silueta i deixant-la amb un efecte setinat. A més, la seva fórmula ajuda a eliminar les adipositats del cos i a suavitzar la pell de taronja activant el drenatge.
  • Tisanes drenants biològiques: Abans t’hem parlat dels grans beneficis d’aquestes tisanes, fetes a partir de cinc plantes biològiques: canyella, cep vermell, grosella negra, escorça de taronja dolça i nabius. Aquesta infusió és un gran complement alimentari reductor, millorant el drenatge de l’aigua i de les toxines. 

Ja ho saps, no et quedis sense els teus productes Esbeltez i aprofita la promoció! Per dos productes del programa et regalem una caixa de tisanes reductores perquè aquesta primavera puguis lluir la teva silueta com mai! 

Back To Top