skip to Main Content
Piscines I Nens: Com Gaudir D’un Estiu Saludable Amb Protecció

Piscines i Nens: Com gaudir d’un estiu saludable amb protecció

L’estiu ja és aquí i amb ell arriba la temporada de piscines i diversió sota el sol! Per als més petits de casa, les piscines són un oasi de joia i rialles, però també és essencial recordar que hem de prendre algunes precaucions per assegurar que gaudeixin d’un estiu saludable i segur.

Com la teva farmàcia de confiança, volem brindar-te alguns consells pràctics per protegir els nens durant aquesta temporada.

1. Protecció solar essencial: Quan els nens són a la piscina, passen molt de temps sota la radiació solar directa. És crucial aplicar-los protector solar d’ampli espectre amb un alt factor de protecció abans de sortir de casa i tornar-lo a aplicar cada dues hores.

2. Roba protectora i barrets: Vesteix els nens amb roba lleugera i de colors clars que cobreixi els braços i les cames. Els barrets d’ala ampla són excel·lents per protegir el rostre i el coll del sol, cosa que ajuda a prevenir cremades solars i possibles danys a la pell a llarg termini.

3. Ulleres de sol per protegir els ulls: Els ulls dels nens són especialment sensibles a la radiació ultraviolada. Assegureu-vos de proporcionar-vos ulleres de sol adequades que bloquegin els raigs UVA i UVB.

4. Hidratació constant: Mantenir els nens hidratats és fonamental, especialment en dies calorosos. Assegureu-vos que begueu prou aigua abans, durant i després d’estar a la piscina. Els nens poden estar tan absorts en el joc que s’oblidin de la set, així que és vital recordar-los que prenguin aigua amb regularitat.

5. Supervisió i seguretat a l’aigua: Mai deixis els nens sense supervisió mentre són a la piscina, fins i tot si saben nedar. Els accidents poden passar en qüestió de segons. Designa un adult responsable perquè estigui sempre vigilant i mantingues els nens petits dins del teu abast en tot moment.

7. Prevenció d’infeccions: Les piscines públiques poden ser focus de contagi de malalties. Assegureu-vos que els nens es dutxin abans i després de nedar, i ensenya’ls a no empassar aigua de la piscina. També és important recordar-los que no orinin a l’aigua per evitar la propagació de gèrmens.

8. Primers auxilis i emergències: Mantingues una farmaciola de primers auxilis a la teva bossa de piscina amb elements bàsics com a benes, apòsits, antisèptic i analgèsics.

Amb aquests consells, podràs garantir que els infants gaudeixin d’un estiu segur i saludable mentre es diverteixen a l’aigua. A Farmàcia Laia Rosado, estem compromesos amb la salut de la teva família i estem aquí per ajudar-te amb qualsevol pregunta o necessitat que puguis tenir durant aquesta temporada.

Back To Top