skip to Main Content
La Guia Definitiva Per Cuidar I Reparar El Cabell Després De L’estiu

La guia definitiva per cuidar i reparar el cabell després de l’estiu

Si has protegit i cuidat la teva cabellera aquest estiu, segur que la notaràs molt millor que altres anys. Tot i així és normal que el cabell estigui més ressec, sobretot, si has estat a la platja o has anat sovint a la piscina. Tant el sol, com el clor i la sal de la mar provoquen deshidratació de cabells, així com altres perjudicis com pèrdua dels pigments, cosa que afecta els cabells tenyits o amb metxes.

La deshidratació dels cabells comporta altres problemes com el tacte aspre, pèrdua de la brillantor, cabell més trencadís, feble i amb tendència al trencament, puntes obertes… Per això, a la tornada de les vacances, si no vols tallar-te els cabells, has de parar més atenció a la rutina per reparar els danys de l’estiu. 

Aquí teniu la guia definitiva per cuidar i reparar el cabell després de l’estiu:

Rentat de cabells després de l’estiu: Un dels errors més freqüents és utilitzar el mateix xampú per al cuir cabellut que per als cabells. Si el teu cuir cabellut és sec, sensible o està irritat, has de triar un producte específic per a cuidar-lo. I, després, triar el xampú per a tenir cura de la cabellera, que després de l’estiu, ha de ser un producte reparador que t’ajudi a reconstruir la fibra, que reforci el cabell en profunditat i que li aporti nutrició. 

Hidratació, fonamental per reparar el cabell després de l’estiu: Després de l’estiu els cabells necessiten, sobretot, hidratació i nutrició. Així que 1 o 2 dies a la setmana després de rentar, aplica’t una màscara reparadora. Deixa-la actuar almenys 10 minuts i treballa-la perquè penetri més profundament. 

Productes per desenredar: Després de l’estiu, com el cabell està més sec, és normal que costi més desenredar-lo i per això és millor aplicar alguna crema abans de pentinar. Es tracta de cercar algún producte potent però gens agressiu, que a més de facilitar el pentinat, aporti flexibilitat i brillantor a la cabellera, i nutrició amb vitamines i minerals, que reforçaran el teu cabell dia rere dia.

Suplements per prevenir la caiguda de la tardor: A la tornada de l’estiu, i amb la tardor ja quasi aquí, sol haver-hi una important caiguda de cabells, per això, és important recórrer a suplements que continguin aminoàcids, com la cistina, vitamines com la biotina, llevat de cervesa i germen de blat. Pregunta a la nostra farmàcia i t’ajudarem a trobar el millor còctel vitamínic! 😉

Back To Top