skip to Main Content
Exfoliar Els Llavis és Imprescindible!

Exfoliar els llavis és imprescindible!

Si els teus llavis s’esquerden i estan plens de pells, el primer que has de fer és hidratar-los en profunditat. Has de recordar, a més a més, que cap tractament serà 100% efectiu si no s’ha eliminat la brutícia i les cèl·lules mortes que hi ha a la pell. El mateix succeeix amb els llavis, que es mereixen un píling adequat per a ells. Potser et sona una mica estrany, però els llavis també han d’exfoliar-se de tant en tant.

 

Quan he d’exfoliar els meus llavis?

La freqüència ideal seria una vegada a la setmana perquè es tracta d’una pell extremadament fràgil i sensible, i podríem danyar-la. Eliminant les pells ii les cèl·lules mortes deixarem una superfície llisa i suau, llista per a aplicar una vaselina súper hidratant. Així, evitarem millor que mai les esquerdes i petites arrugues, i els nostres llavis lluiran perfectes.

És important no exfoliar aquesta zona més d’una vegada per setmana, ja que, realitzar-ho tan sovint pot ressecar i esquerdar els teus llavis.

 

Passos per a una bona exfoliació dels llavis

Abans d’aplicar qualsevol solució o producte exfoliant de llavis és important hidratar-los profundament. Existeixen solucions per a eliminar les pells i les cèl·lules mortes sense necessitat de sortir de casa:

  • El sucre és l’exfoliant natural més conegut per a exfoliar qualsevol zona del cos, encara que és cert que és perfecte per a aquesta zona. Una bona solució és combinar el sucre amb diferents productes naturals com l’oli d’oliva o ametlles, la mel, o la vaselina.
  • Un altre truc per a una exfoliació labial és utilizar el raspall de dents. És important que sigui molt suau o estigui bastant utilitzat, així evitarem danyar els llavis i eliminarem les imperfeccions. Si et resulta massa dur, pots aplicar vaselina abans d’usar-ho perquè la sensació sigui menys agressiva.

 

No pots oblidar-te d’hidratar intensament els teus llavis després de l’exfoliació. És importantíssim fer-ho i per a això pots usar el teu bàlsam habitual, un labial hidratant o algun reparador específic. Així aconseguiràs un resultat d’uns llavis nodrits i suaus!

Back To Top