skip to Main Content
5 Consells I Trucs Per Una Bona Hidratació Corporal

5 consells i trucs per una bona hidratació corporal

Estem en ple hivern i la pell ho està patint, encara que no la veiem, dota les capes d’abric que li posem. Ara no sembla tan important tenir una pell suau, flexible i brillant. Però més enllà de les consideracions estètiques, la pell serveix de barrera protectora i és important que es mantingui sana i hidratada. Per sort, hi ha molts consells i trucs per evitar pells seques, picors, pelades, etc. En aquest post en veurem alguns.

  1. Hidratar el cos des de l’interior

Beure suficient aigua durant tot el dia és clau per prevenir la pell seca. Quan el clima és més fresc, tenim menys set i acostumem a beure amb menys freqüència tot i així, el cos necessita almenys 1,5 litres d’aigua al dia per poder hidratar la pell i funcionar de manera òptima.

  1. Menja variat i equilibrat

La pell necessita nutrients essencials per protegir i regenerar la seva estructura. Algunes vitamines i minerals contribueixen al correcte funcionament de la pell, com ara la vitamina A i C. Assegureu-vos de consumir prou fruites de temporada com ara taronja, llimona, kiwi, i mandarines. 

  1. Aplicar una bona crema hidratant

La crema hidratant és imprescindible a l’hivern, especialment per a aquelles persones amb la pell especialment seca. És important ser molt constant i assegureu-vos sempre de triar productes naturals i de qualitat, ja que alguns productes contenen molts productes químics que poden acabar fent malbé la pell. A la farmàcia us podrem assessorar sobre quina és la millor crema hidratant que tenim i que podeu utilitzar segons el vostre tipus de pell.

  1. Netejar la pell

Apliqueu sempre la crema després de netejar la pell, en cas contrari les impureses evitaran que penetri profundament. Sortir de la dutxa o després d’una neteja diària de la cara són, per tant, els moments en el que cal aplicar la crema. Això es deu al fet que l’aigua asseca la pell. 

  1.  Incloure sèrums en la rutina diaria  

El sèrum és un tractament especial per a la pell de la cara que ajuda a hidratar les seves capes més profundes. És fonamental per lluitar contra l’envelliment prematur de la pell i complementa altres cremes hidratants (cremes, llets, locions, etc.). Per tant, és millor aplicar-la sota la crema de dia o sota la crema de nit, amb especial èmfasi a la zona dels ulls.

Com podeu veure, són molts els passos que podem seguir per tenir una pell hidratada i sana, en qualsevol cas, si us trobeu la pell seca, no dubteu a demanar consell a la farmàcia per utilitzar el millor producte per a les vostres necessitats.

Back To Top