skip to Main Content
Discs Reutilitzables: Una Bona Alternativa Als Tradicionals De Cotó

Discs reutilitzables: una bona alternativa als tradicionals de cotó

Cada vegada són més les persones que opten per comprar discos reutilitzables desmaquillants a canvi dels de cotó d’un sol ús tradicionals. I és que són diversos els avantatges que ofereixen com veurem a continuació, entre els quals, que són una alternativa ecològica sostenible.

Per què comprar discos reutilitzables? 

Pràcticament en qualsevol bany podem trobar discs de cotó desmaquillants, aleshores, per què no canviar els d’un sol ús per uns que puguin utilitza-rse més vegades?

A diferència dels discos convencionals, els reutilitzables ens ofereixen tots aquests beneficis:

 • Són ecològics. Generalment, estan fets de la combinació dels següents materials: tovallola, bambú, cotó, polièster o teixit estampat.
 • Sostenibilitat. Ja que en disminuir la fabricació frena la sobreexplotació de plantacions de cotó permetent recuperar els sòls.
 • Respecta el medi ambient. Redueix els desaprofitaments en les poblacions i la seva baixa producció disminueix l’emissió de gasos perjudicials.
 • Són reutilitzables, rentables i molt resistents. Si els cuides bé, tens garantit un mínim de 100 usos per cada disc.
 • Estaràs estalviant. Com que es poden reutilitzar, no cal que els compris tan sovint com els altres. 
 • Són adequats per a tot tipus de pell.

Com fer-los servir? 

El primer que has de saber és que els discos reutilitzables estan fabricats amb materials naturals i suaus ideals per a la cura de la teva pell. Pots usar-los per la cara, coll, llavis, i fins i tot, en zones sensibles com els ulls perquè no són irritants.

Per a netejar-te la cara o desmaquillar-te, és tan senzill com afegir algunes gotes en el teu disc per a eliminar eficaçment els cosmètics o brutícia. 

Si es tracta d’un coixinet de doble cara, pots usar una d’elles per als ulls i l’altra, per a la resta. T’aconsellem que utilitzis una diferent per treure els pintallavis.

Com es renten els discos reutilitzables? 

Finalment, t’expliquem com rentar fàcilment els discos reutilitzables pas a pas. Quan hagis acabat d’utilitzar-los, fes el següent:

 1. Renta’ls a mà fregant amb sabó suau i aigua tèbia. 
 2. Aclareix-los bé amb aigua.
 3. Deixa’ls en un lloc airejat perquè s’assequin. En poc temps estaran llestos per a usar-los.
 4. També els pots posar a la rentadora. Fes-ho dins d’una xarxa de les que fem servir per a roba interior.
 5. Consell: renta’ls amb la bugada blanca havent-los netejat prèviament per a aconseguir un resultat òptim. 

Ara que ja coneixes tot sobre els discos reutilitzables i tots els seus avantatges, des de farmàcia Laia Rosado t’animem a considerar aquesta opció més saludable i ecològica per al nostre planeta i benestar. No esperis més!

Back To Top