skip to Main Content
Com Millorar La Hipertensió

Com millorar la hipertensió

Hola de nou,

El post d’avui parlarem de la hipertensió, us deixarem uns consells per tal que pugueu passar un bon estiu, si és el vostre cas.

Que és la hipertensió?

La hipertensió està definida com l’elevació dels nivells de pressió arterial o la pressió que el cor exerceix sobre les arteries de forma contínua o sostinguda.

Mantenir una tensió adequada és un bo per la salut i no ho hem de passar per alt.

Com tots sabem a l’estiu, entre les vacances i les sortides de cap de setmana, tenim la tendència de deixar de banda la nostra alimentació. És quan apareixen els excessos i els problemes, per això hem elaborat una llista de consells per tal de millorar la hipertensió i que no ens jugui una mala passada aquest estiu.

Consells per millorar la hipertensió

– Realitzar unes mesures regulars si patim d’hipertensió. Nosaltres recomanem no obsessionar-nos amb aquestes mesures. També és important realitzar les mesures de forma adequada.

– Evitar els mals hàbits que perjudiquen directament a la teva hipertensió, com pot ser l’alcohol o el tabac. Sabem que a l’estiu ve de gust beure alguna cervesa fresca amb la calor, però recomanem que sigui sense alcohol i amb moderació.

– Practicar exercici cada dia, almenys intentar prendre l’hàbit de caminar cada dia. Aquesta pràctica afavoreix la regulació de la tensió arterial.

– Reduir el consum de sal en la dieta.

– Menjar més fruita i verdura i la teva tensió t’ho agrairà.

– Evitar el sobrepès, ja que augmenta el risc de patir malalties cardiovasculars. Nosaltres et podem ajudar amb una dieta segura i professional.

– Allunyar-se de l’estrès, és el pitjor aliat que podem tenir. Intentar portar una vida calmada.

– En el cas de necessitar medicació prendre-la adequadament.

Gaudeix d’un estiu lliure de pujades de tensió.

Esperem que aquest post hagi estat d’ajuda, segueix els nostres consells.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper article.

Back To Top