skip to Main Content
LA IMPORTÀNCIA DE DOBLE NETEJA FACIAL

LA IMPORTÀNCIA DE DOBLE NETEJA FACIAL

La doble neteja s’ha instaurat en els hàbits cosmètics de les usuàries i en les recomanacions dels professionals. Són moltes les celebritats que han compartit públicament la seva fidelitat a aquest pas doble. Us expliquem en què consisteix i com dur-la a terme.

Cal saber que l’aigua sola no elimina les toxines, la suor ni les restes de cosmètic, és necessari un netejador facial. És molt important que els actius arribin a les capes més profundes i impulsin la renovació cel·lular correctament. 

És recomanable fer-la a les nits. Al matí, seria suficient amb una neteja simple. 

Per a la primera fase, es requereixen netejadors amb base oliosa o una aigua micel·lar. Amb la pell seca, aplicariem l’aigua micel·lar o l’oli en un cotó prèviament humitejat en aigua tèbia. Ho estenem per tot el nostre rostre, inclosos llavis i ulls, amb moviments suaus i circulars. Finalment s’aclareix amb aigua.

Per a la segona part, entren en joc els productes de base aquosa: llet desmaquillant, gel o escuma. En aquesta fase, s’eliminen la suor, la pol·lució, les toxines que la pell genera i les restes de l’oli desmaquillant aplicat prèviament. Apliquem el producte i fem un massatge amb les mans per tota la cara, insistint a la zona T. Després, retirem amb aigua o amb un cotó o tovallola.

Després d’acabar aquest procés, és recomanable aplicar un tònic, per a equilibrar el pH afectat per la neteja. Et voilà!  ja tenim la pell preparada per al tractament hidratant. 

Aquest mètode és excel·lent per a qualsevol tipus de pell. En tractar els diferents tipus d’impureses per separat, la neteja és molt més exhaustiva i s’aconsegueix un cutis radiant i immaculat.

Sabem què estàs pensant. Com he pogut viure sense aquest truc de bellesa? Tranquil·la! mai és tard per a començar. Vine a visitar-nos i t’assessorarem sobre quin és el producte que millor s’adapta al teu tipus de pell.

Back To Top