skip to Main Content
Pell Sensible I Amb Vermellors Que Empitjora Amb El Fred

Pell sensible i amb vermellors que empitjora amb el fred

Algunes persones neixen amb pell sensible; altres, l’adquireixen temporalment. És molt comú amb temperatures fredes, així com en moments d’estrès, en els viatges o per falta de somni.

No podem oblidar que estem en ple hivern i notem els efectes del fred no només a la nostra salut, sinó també a la nostra pell. Les pells sensibles pateixen especialment en aquesta època, en notar la seva barrera cutània agredida i poden mostrar zones amb vermellors a causa de tenir uns capil·lars sanguinis fràgils.

Per això hem de tenir en compte alguns consells perquè aquests símptomes no vagin a més i tenir-la el més controlat possible. En la mesura que sigui possible, cal evitar l’estrès, el fet de portar un ritme de vida accelerat i la falta de somni, ja que poden repercutir directament en la salut de la nostra pell. També hem de parar esment a la nostra alimentació, eliminant o reduint tot el possible l’alcohol, el cafè, el menjar picant, xocolata, fregits.

Prendre vitamina C ens ajudarà a enfortir els capil·lars sanguinis. Parlant de vitamines, no podem oblidar la vitamina B, que enfortirà la pell i la protegirà dels agents irritants externs i dels canvis de clima. Us recomanem especialment utilitzar cremes amb protecció solar diàriament, ja que evitarà exposar una pell tan delicada a factors irritants com els raigs del sol.

Recorda que has de desmaquillar-te amb productes específics i d’una forma suau i acurada. Netejar la pell matí i nit ha de ser un bàsic en la teva rutina de bellesa. Si has notat que la teva pell és més sensible que abans, has de canviar els teus bàsics de la rutina de bellesa per aquells que estiguin indicats per a pell sensible i que tinguin indicació per a les vermellors: des de la base de maquillatge a les cremes, les aigües micel·lars, llets, escumes…

És imprescindible que realitzis un control de la teva pell almenys una vegada a l’any. Anar al dermatòleg hauria de ser obligatori per a tothom, però en el cas de tenir alguna patologia, amb més motiu encara.

Si no saps quins productes triar per mimar la teva pell, consulta’ns a la farmàcia.

Back To Top