skip to Main Content
4 Tips Per Preparar La Teva Pell Per A L’estiu!

4 tips per preparar la teva pell per a l’estiu!

L’estiu ja és aquí… Per això és molt important preparar la nostra pell per a l’exposició solar! Si vols minimitzar els danys de l’exposició solar i preparar la pell per als mesos de sol, segueix les nostres recomanacions!

Amb tan sols 4 passos ben senzills aconseguiràs una pell sana sana i bonica.

  1. Exfòlia

És hora de renovar la pell! Comença utilitzant un exfoliant corporal natural quan et dutxis, és la millor opció per lluir una pell rejovenida, eliminar les pells mortes i deixar de banda la pell apagada de l’hivern. Per si no ho saps, l’exfoliació enforteix la dermis, aporta elasticitat, suavitat i a la vegada fa la pell més resistent al sol, i afavoreix el bronzejat.

  • Hidrata

És el torn d’hidratar la pell. Els olis com l’oli de marula o l’oli de rosa mosqueta són altament hidratants i a més, redueixen les estries i les cicatrius. Fes servir cremes de fàcil aplicació i ràpida absorció, des del nostre punt de vista són les millors. Una altra opció és l’oli corporal, aplica’l després de la dutxa amb la pell humida i fes massatges circulars.

  • Protegeix

És important que no només quan vagis a la platja o a la piscina et protegeixis del sol, també és necessari quan caminis pel carrer o estiguis a l’aire lliure! Utilitza fotoprotecció solar amb una elevada concentració d’antioxidants que frenen el dany cel·lular causat per les radiacions UVA i UVB, especialment pel rostre. Els antioxidants ajuden a potenciar les defenses de la pell evitant l’envelliment prematur i reduint l’aparició d’arrugues i taques.

  • Alimentació

Recorda que per lluir una pell hidratada i plena de salut no n’hi ha prou amb aplicar una crema hidratant o reafirmant; beure molta aigua i seguir una bona alimentació t’ajudarà a completar el teu estil de vida saludable.

Les fruites i les verdures riques en betacarotens són una font d’antioxidants per al cos molt bona per fer front als radicals lliures que generen agents externs com ara el sol o la contaminació. I a més, contribueixen a millorar l’aspecte de la pell i potencien el bronzejat. Alguns exemples d’aliments rics en betacarotens són els aliments la pastanaga, la carbassa i l’albercoc o verdures com els espinacs, bròquil o el carbassó i els espàrrecs.

Aquest estiu llueix una pell increïble gràcies als nostres consells! I recorda que si necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres o visitar-nos a la farmàcia, estarem encantades d’atendre’t. Troba els teus aliats per preparar la pell per a l’exposició al sol a Farmàcia Laia Rosado.

Back To Top