skip to Main Content
Saps Quin és L’ordre D’aplicació Correcta Dels Cosmètics?

Saps quin és l’ordre d’aplicació correcta dels cosmètics?

En cosmètica l’ordre dels factors sí que és important, perquè pot alterar el resultat! Així doncs, és rellevant que tinguis molt clar com aplicar els teus productes cosmètics per a una rutina de bellesa correcta. La primera norma que cal tenir present és: els productes s’apliquen de menys a més densitat. Ho sabies? És a dir, els més lleugers han d’anar abans perquè penetrin millor a la pell.

Important, no cal utilitzar diàriament tots els productes que exposarem a continuació, però en el cas d’utilitzar-los, segueix aquest ordre:

1. Neteja facial: Primer de tot heu d’aplicar el netejador oliós o la llet i després el netejador a l’aigua i acabar amb un tònic per equilibrar.

2. Essència o loció facial (en cas que la facis servir).

3. Contorn d’ulls: cal tenir cura d’aquesta part del rostre, ja que és una pell molt fina i sensible, per això necessita un producte especialment formulat per a aquesta zona.

4. Sèrum: Primer producte de tractament que cal aplicar.

5. Oli: En cas de fer servir un oli, cal aplicar-lo després de la neteja i abans de la crema.

6. Crema hidratant: Usar una hidratant amb color i amb filtre solar és el darrer pas de la rutina i s’ha d’aplicar abans del maquillatge.

7. Filtre solar: És l’últim pas, però no per això el menys important, tot el contrari. És el pas que sí o sí no pot faltar a la teva rutina. Després de la fotoprotecció podeu aplicar una prebase o base de maquillatge.

I recorda que entre cada producte no cal esperar molt de temps per aplicar el següent, però sí que convé deixar almenys uns segons perquè aquest penetri.

És habitual que sorgeixin dubtes sobre com cuidar la nostra pell: Quins productes he de fer servir?, El sèrum abans o després de la crema hidratant?, Quan m’aplico el contorn d’ulls? Però no et preocupis, contacta amb nosaltres o visita’ns i et resoldrem tots els dubtes que tinguis!

Back To Top