skip to Main Content
Descobreix Com Protegir-te Dels Mosquits I Gaudeix De L’estiu!

Descobreix com protegir-te dels mosquits i gaudeix de l’estiu!

L’estiu és una època esperada per molts: dies assolellats, vacances, activitats exteriors i relaxació. Tot i això, també comporta l’arribada dels mosquits, aquests petits i molestos insectes que poden arruïnar les nostres experiències a l’aire lliure. En aquest blog, us proporcionarem informació útil i consells pràctics per protegir-vos dels mosquits durant la temporada d’estiu. Continua llegint i descobreix com mantenir aquests insectes a ratlla!

1. Mesures preventives a casa:

Els mosquits poden convertir-se en una molèstia fins i tot dins de casa nostra. Per això et donarem una sèrie de consells pràctics per evitar que entrin a casa teva.

·   Els mosquits necessiten aigua per reproduir-se. Revisa casa teva i assegura’t que no hi hagi recipients o àrees on l’aigua s’acumuli, com testos, cubs o recipients a l’aire lliure. Buida i neteja regularment els plats de les mascotes i les safates de recol·lecció d’aigua de les plantes.

·   Col·loca mosquiteres a les finestres i portes per evitar que els mosquits entrin a casa teva. Assegureu-vos que les mosquiteres estiguin en bon estat i no tinguin forats o esquinçades.

·   Utilitza ventiladors o aire condicionat: Els mosquits són febles voladors i no els agrada el vent. Mantingues els ventiladors encesos o utilitza l’aire condicionat per mantenir un corrent d’aire a casa teva, la qual cosa dificultarà que els mosquits volin i s’acostin a tu.

·   Hi ha làmpades o dispositius electrònics dissenyats per atraure i matar mosquits. Aquests dispositius emeten llum ultraviolada o calor per atraure els mosquits i després els maten mitjançant descàrregues elèctriques o ventiladors. Col·loca aquests llums estratègicament a casa teva per reduir la població de mosquits.

·   Si tens jardí, elimina la mala herba, retalla la gespa i neteja qualsevol àrea propensa a acumular aigua. Considereu l’ús de productes que controlin les larves de mosquits en aquests casos.

2. Protecció personal:

·   Quan sortim a l’aire lliure, és essencial protegir-nos nosaltres mateixos i les nostres famílies de les picades de mosquits. Segueix aquests consells i gaudeix d’un estiu lliure d’insectes!

·   Si volem fugir dels mosquits, hem d’estar lluny d’espais amb aigua estancada, ja que els mosquits dipositen els seus ous allà. És important eliminar tots els recipients que puguin acumular aigua a l’exterior dels habitatges, com ara llaunes, cobertes de pneumàtics, testos, recipients d’aigua, etc. També cal mantenir netes i desinfectades les àrees on es pot acumular aigua, com ara els desguassos, canaletes i estanys.

·   Aplica regularment repel·lent d’insectes a la pell exposada, seguint les instruccions del producte. Els repel·lents amb ingredients com DEET, picaridina o oli d’eucaliptus llimona són eficaços per mantenir allunyats els mosquits.

·   Utilitza roba de màniga llarga, pantalons llargs i mitjons per cobrir la major part del cos, especialment durant les hores de major activitat dels mosquits, que solen ser al clarejar i al vespre.

·   Si és possible, intentar evitar estar a l’aire lliure durant les primeres i les últimes hores del dia, quan els mosquits són més actius.

No deixis que els mosquits arruïnin el teu estiu. Amb una mica de coneixement i les mesures adequades, et pots protegir a tu mateix i als teus éssers estimats de les molèsties i els riscos associats amb aquests insectes.

Recorda que la prevenció és la clau. Aplica aquestes mesures i gaudeix d’una temporada d’estiu més plaent i lliure de picades de mosquits. I si necessites ajuda, compta amb nosaltres! Tenim diferents productes que et poden fer l’estiu una mica més fàcil.

Back To Top