skip to Main Content
Tot El Que Necessites Saber Sobre Sun Secure Easy Stick SPF50+, La Crema Solar Facial Del Moment!

Tot el que necessites saber sobre Sun Secure Easy Stick SPF50+, la crema solar facial del moment!

​​Utilitzar diàriament un protector solar facial adequat a les teves necessitats t’ajudarà a evitar el fotoenvelliment, lluint una pell lliure d’arrugues i taques.

Ho sabies?

Actualment, hi ha una gran oferta de protectors solars molt àmplia i específica per la qual cosa és important estar ben informat abans de comprar. La crema solar facial s’ha d’ajustar al teu tipus de pell i a les teves necessitats específiques per obtenir els resultats òptims i desitjats per a una pell sana i bonica.

A Farmàcia Laia Rosado ens agrada cuidar la nostra pell i encara més durant l’estiu, per això avui volem recomanar-vos un protector solar facial ideal tant per adults com per a infants.

Sun Secure Easy Stick SPF50+ és una crema solar facial en format stick que ens aporta protecció molt alta i ens resguarda de tota mena de raigs solars (UVA i UVB) gràcies a la nova combinació de filtres. A més també conté un complex Liposomal antioxidant, que protegeix dels raigs infrarojos i la llum visible. I la niacinamida, que permet reparar els danys cel·lulars provocats per l’exposició solar.

Aquest stick de 10 g aporta una protecció dermatològica molt alta en una mida mini idònia per poder transportar-la a tot arreu. La textura és totalment transparent, agradable i molt fàcil d’aplicar.

Aquesta crema solar facial és molt versàtil, la pots utilitzar en diferents situacions: a la piscina o platja, quan realitzis esport a l’aire lliure, quan vagis a passejar o inclús quan practiquis esports aquàtics. És resistent a l’aigua i als frecs!

Amb Sun Secure Easy Stick tota la família pot fer servir el mateix protector solar! És apte per a tota mena de pells, inclús les més sensibles, per a totes les edats, des de nadons fins a adults i a més és vàlid per a totes les zones sensibles exposades al sol (orelles, nas, llavis, mans…).

I per si encara no estàs prou enamorat d’aquesta crema solar facial, l’Easy Stick és respectuós amb el medi marí i l’envàs una vegada acabat és 100% reciclable.

Les principals característiques d’aquest producte són:

– Format petit i pràctic per portar-lo a qualsevol lloc.

– Resistent a l’aigua.

– Textura lleugera amb acabat transparent.

– 4 filtres solars orgànics fotoestables que formen una barrera protectora física a la pell.

L’stick solar de SVR és molt fàcil d’aplicar, s’ha de lliscar sobre les àrees que necessiten una major protecció just abans d’exposar-te a la radiació solar. Aplicar sempre de manera homogènia sobre la pell seca i repetir l’aplicació al llarg del dia sobretot després d’un bany.

És important protegir la pell davant de l’exposició solar per això el primer que cal fer és incloure el protector solar a la nostra rutina durant tot l’any. Els raigs UVAB incideixen amb més força a la primavera i l’estiu, però ens hem de protegir durant els 365 dies.

Back To Top