skip to Main Content
Tot El Necessari Per Passar Una Bones Vacances

Tot el necessari per passar una bones vacances

Benvingut al nostre bloc,

A banda de seguir algunes recomanacions per viatjar amb salut, a l’hora de marxar de vacances és recomanable que us endugueu una farmaciola tenint en compte les característiques de la destinació a la qual viatgis, que pugui contenir els medicaments i el material sanitari necessari per poder atendre i alleugerir petites molèsties, símptomes lleus o trastorns menors, en les condicions necessàries.

Aquesta és la farmaciola bàsica que recomanem des de la Farmàcia Laia Rosado:

Protector solar

Tant si ets de platja com de muntanya, no oblidis la crema solar per protegir-te la pell dels rajos UVA i la crema aftersun per a calmar-la. El factor que triem dependrà de la pigmentació de cada pell, però es recomana utilitzar un factor 50 i diferenciar entre el protector corporal i el facial.

Repel·lent per a mosquits

Amb la calor i el bon temps arriben els temuts mosquits i val més preveure. Si no hi ha manera de guanyar la guerra contra els molestos mosquits, repel·lents com ara estics, cremes, locions i esprais per a picades són un imprescindible en la farmaciola.

Problemes digestius

A les vacances canviem d’horari i també d’hàbits d’alimentació. Ens relaxem amb el menjar: excessos, més begudes alcohòliques… Menjar més del compte o canviar la dieta habitual fa que l’organisme es ressenti, així que no oblidis els remeis o medicaments per a l’acidesa, les digestions pesades o el restrenyiment.

Material per a cures

No podem oblidar el material més bàsic per a poder netejar, desinfectar i protegir les petites ferides o talls que puguem fer-nos durant les activitats estiuenques. Gases, esparadrap, tires adhesives, cotó, tisores i antisèptics no hi poden faltar.

Guarda la farmaciola en un lloc fresc, sec, net i allunyat de la llum solar directa i revisa la data de caducitat de tots els productes i medicaments.

Analgèsics i antiinflamatoris

Que un mal de cap o una picada no facin malbé un dia de sol i bon temps. Els antiinflamatoris i analgèsics per a alleujar el dolor i els antihistamínics contra possibles al·lèrgies no poden faltar a la farmaciola. No podem oblidar tampoc que els medicaments sempre s’han de prendre sota prescripció mèdica.

Col·liri

La calor, el vent i el sol afecten els ulls, que perden la hidratació natural i s’irriten amb facilitat. Però el gran causant dels ulls rojos és el clor de les piscines, i els envasos de col·liri de dosi única són molt còmodes i perfectes per a rehidratar i alleujar la picor dels ulls.

A més, assegura’t de guardar-hi un llistat amb telèfons d’urgència.

I recorda que has de desar-la sempre en un lloc adient, per tal que els medicaments no es facin malbé per culpa de la calor i la humitat.

Gràcies per llegir-nos i bon estiu a tots!

Back To Top