skip to Main Content
TÒNIC EQUILIBRANT, EL PRODUCTE ESTRELLA DE LA MARCA 5PUNTO5! 

TÒNIC EQUILIBRANT, EL PRODUCTE ESTRELLA DE LA MARCA 5PUNTO5! 

5punto5 és una marca espanyola consolidada en una àmplia gamma de productes per a cada tipus de pell i necessitat, amb tractaments específics tant per dona com per home. 

És una marca que destaca pels seus valors, és sostenible, minimitza al màxim la utilització de plàstics i papers i vetlla pel compromís i l’equilibri de la pell dels seus pacients. A més, col·labora amb una ONG (Beyond Suncare) i fomenta la integració social. 

Però quin és l’origen de la marca? 

Aquesta empresa neix d’una necessitat. En concret de la rosàcia que pateix un familiar proper dels fundadors de 5punto5. A partir d’aquí comencen a investigar i estudiar i tan sols un any després de realitzar proves amb el client 0 (el familiar amb rosàcia), aquest millora fins al punt que a dia d’avui és asimptomàtic i no sofreix cap brot. 5 anys més tard, comencen a comercialitzar els seus productes a diferents farmàcies. 

Productes 5punto5 

5punto5 ha aconseguit desenvolupar una línia de productes no invasiva i duradora especialment enfocada en la cura de les pells atòpiques, amb rosàcia, dermatitis, pell acneica, extremadament seca o amb psoriasi. 

L’objectiu principal en el qual es basa la marca és obtenir l’equilibri en la pell de persones que sofreixen alguns d’aquests símptomes. 

Si vols deixar endarrere les imperfeccions i vols lluir una pell sana i bonica incorpora a la teva rutina diària el contorn d’ulls, el sèrum, el bàlsam, el tònic i la crema hidratant. Els resultats d’aquests productes són increïbles! 

Tònic Equilibrant 5punto5 

Sense cap dubte, el tònic equilibrant 5punto5 s’ha convertit en el producte estrella de la marca. És tot un must have que has d’incorporar a la teva rutina diària. 

Aquest tònic indicat per a tota mena de pells, hidrata, equilibra el pH de la pell, tanca els porus i regula la producció de melanina deixant una pell lliure de taques i marques. 

A més, gràcies a la seva formulació a base d’aigua marina, vitamines, agents hidratants i hidrolat de roses revitalitza i prepara la pell per les cures posteriors. 

Conté diferents ingredients, cada un indicat per satisfer una necessitat concreta: 

  • Minimitzar taques i marques: vitamina B3. 
  • Antisèptic: aigua marina per reduir la possibilitat d’infecció. 
  • Millorar la circulació i enfortir la pell: vitamina B3/Nicotinamida. 
  • Hidratació: aigua de roses, aloe vera, extracte de mel i vitamina B3. 

Amb una aplicació correcta i continuada d’aquest producte aconsegueixes assolir els valors de pH de la pell de manera ràpida i eficaç, la funció barrera de la pell també millora considerablement i per això disminueixen les vermellors i la pell presenta un aspecte més fort davant dels agressors externs. A més, també milloren les línies d’expressió i l’aparença d’arrugues. 

Recorda que la pell és la teva carta de presentació, llueix una pell sana i bonica amb els productes 5punto5. 

I si necessites assessorament sobre quin és el millor producte pel teu tipus de pell, com aplicar-lo, la freqüència o quin tractament necessites, visita la nostra farmàcia, t’ajudarem en tot el que necessitis. 

Back To Top