skip to Main Content
Saps Com Has De Mimar La Pell De La Teva Cara?

Saps com has de mimar la pell de la teva cara?

Cuidar la nostra pell és una de les preocupacions més comunes. Tot i això, el desconeixement sobre com fer-ho i de quina manera acostumen a ser els principals obstacles per aportar tots els principis actius que la nostra pell necessita.

Tot l’equip de Farmàcia Laia Rosado en som conscients i per això el pròxim dia 20 de maig realitzarem un esdeveniment, conjuntament amb Caudalie, on comptarem amb la presència d’una de les seves dermoconselleres per realitzar-vos els tractaments que la vostra pell necessita.

 

Per on començo?

El primer factor que has de tenir en compte és el tipus de pell que tens. Conèixer bé la teva pell és el primer pas per saber com tractar-la i quins productes seran els que t’ajudaran al fet que llueixi de la millor manera possible. A més, recorda que hi ha molts factors tant externs com interns que afecten la nostra pell i poden canviar les característiques de la nostra pell.

Un cop tinguis clar quin és el teu tipus de pell, podràs començar a adoptar diferents hàbits i aplicar-te productes que reaccionaran molt millor amb la teva pell. Recorda que les característiques d’una pell mixta, per exemple, no són les mateixes que les d’una pell grassa, per la qual cosa hauràs d’adequar els productes per la teva pell als que siguin específics.

 

No pots oblidar…

Hi ha hàbits que no pots descuidar ni un sol dia: per exemple, la neteja de la pell. Et maquillis diàriament o no, és molt important que et rentis bé la cara amb productes específics al matí i a la nit. Si a més acostumes a maquillar-te, hauràs de desmaquillar-te primer i després netejar la pell de la possible brutícia que quedi a la teva pell. Saps per què? No només el maquillatge embruta la teva pell! La contaminació, la mateixa brutícia que hi ha a l’aire de les ciutats i els pobles i fins i tot les partícules que s’acumulen a les nostres mans i sense voler deixem a la nostra cara al tocar-nos-la afecten la nostra salut cutània.

Recorda, ara que ve el bon temps, que també has de protegir la teva pell dels rajos del sol. Encara que no tinguis previst exposar-te al sol durant moltes hores com un dia de platja, passejar per la ciutat o moure’t d’un punt a un altre de la ciutat et fa estar exposat al sol, i per tant, la teva pell necessita protecció.

 

No dubtis en trucar-nos a la farmàcia per reservar la teva cita per l’esdeveniment amb Caudalie. La teva pell t’ho agrairà!

Back To Top