skip to Main Content
Quins Són Els Imprescindibles Que No Poden Faltar A La Farmaciola D’estiu?

Quins són els imprescindibles que no poden faltar a la farmaciola d’estiu?

A l’estiu, la bona temperatura i la possibilitat de tenir més temps lliure ens fa voler passar uns dies fora de casa. Ja sigui a la platja o a la muntanya, a prop o lluny, has de preparar la maleta i la farmaciola de viatge.

Si encara no ho tens preparat, pren nota! Us expliquem la importància de preparar-lo i quins productes són recomanables portar per gaudir sense preocupacions.

Per què és important tenir una farmaciola especial per a les vacances?

La farmaciola de vacances és crucial per evitar possibles problemes que puguin sorgir durant els dies festius i fer que aquests no vagin a més.

Recorda que la farmaciola ha de ser lleugera i resistent, ja que està pensada per a ser desplaçada. A més, sempre ha de romandre en llocs frescos, nets, secs i sense exposició solar, perquè alguns medicaments poden perdre la seva eficàcia o es poden tornar perjudicials per a la salut.

Imprescindibles de la farmaciola de vacances:

Aquest estiu, encara que agafis un avió o te’n vagis de vacances a prop de casa, recorda que has d’agafar si o si una sèrie de productes claus.

Productes generals que no poden faltar!

·   Medicació d’ús diari: Si esteu seguint una pauta de medicació és molt important incloure’ls.

·   Material de cura: Tiretes, gases estèrils, tisores de punta rodona, esparadrap, sèrum fisiològic, pinces, antisèptic, aigua oxigenada o alcohol.

·   Material per a la febre: Termòmetre i antipirètics.

·   Medicaments per a dolors o traumatismes: antiinflamatoris i analgèsics.

·   Solucions antiemètiques per evitar nàusees i marejos.

·   Medicaments digestius: Antidiarreics i protectors estomacals.

·   Productes per a afeccions cutànies: Protecció solar, repel·lents, antihistamínics.

I no oblidis el kit Covid-19!

·   Mascaretes: sempre és millor portar-ne unes quantes, tant de quirúrgiques com FFP2. La Covid-19 encara conviu amb nosaltres i de vegades pots necessitar-les.

·   Gel hidroalcohòlic: és millor portar sempre a sobre una botelleta petita de gel hidroalcohòlic, així no hauràs de dependre dels dispensadors públics.

·   Com a extra, guants d’un sol ús. No està de més agafar uns quants guants per si la situació ho requereix. No ocupen lloc i pot ser que els necessitis.

I no t’oblidis MAI la documentació, és un imprescindible! Porta sempre amb tu el DNI, i si te’n vas a l’estranger, depèn del país, necessitaràs el passaport. A més, depèn de la destinació, haureu d’afegir un document més! El document que acredita que ja estàs vacunat contra la Covid-19 i segons la destinació, pot ser que et demanin una PCR negativa realitzada poques hores abans del viatge o un test d’antígens.

No et deixis la targeta sanitària a casa, amb ella podràs solucionar qualsevol imprevist mèdic durant les vacances. I si el teu destí està fora de la comunitat europea, és molt important que contractis una assegurança mèdica.

Comença a viatjar de manera segura!

Back To Top