skip to Main Content
Que La Tardor No Et Passi Factura!

Que la tardor no et passi factura!

Són molts els factors de canvi quan arriba la tardor: tornen les rutines, el ritme s’intensifica, comencen a baixar les temperatures, juntament amb els canvis climàtics sobtats propis d’aquesta època de l’any, que ens poden passar factura. Per aquest motiu, el nostre organisme necessita un extra d’atenció i mim. Et donem alguns consells per reforçar el teu sistema immunològic. 

Adopta uns hàbits alimentaris saludables

Enrere queden les nits a les terrasses prenent tapes i begudes alcohòliques o amb gas. Cal reprendre una dieta saludable i consumir més fruita i verdura, contrarestant la ingesta d’aliments rics en greix. Les fruites i verdures augmentaran els nivells de vitamines i minerals al nostre organisme, necessaris per a sentir-nos amb més energia i augmentar la vitalitat.

Exercita el cos i la ment

Fer exercici suau a primera hora del matí t’ajuda a afrontar el dia amb una altra energia i actitud. Quan fem exercici augmentem els nivells d’endorfines, l’hormona de la felicitat, que ens ajuda a evitar sentir-nos tristos en aquesta època de tardor. També practicar exercicis mentals com la meditació, el ioga o activitats intel·lectuals mantindrà el nostre cervell i ment en les millors condicions.

Adopta unes rutines de son estables

De vegades tornem a la nostra rutina laboral però notem que al cos li costa adaptar-se als nous horaris, el que ens indueix a canvis en les hores de son, insomni i altres problemes. Estableix una rutina de son i si necessites una ajuda natural t’aconsellem l’ús de melatonina, ja que combinada amb rosella, passiflora i melissa, et pot ajudar a millorar la conciliació de la son.

Complements externs

Prendre  equinàcia, pròpoli, gelea real, o pol·len t’ajudarà a reforçar les teves defenses. També és recomanable complementar-los amb suplements revitalitzants, elaborats amb ingredients naturals que t’aportaran un extra d’energia per afrontar el teu dia amb positivitat. ImmunoVita és un complement alimentari amb betaglucanos purificats del llevat Saccharomyces cerevisiae, vitamina D3, vitamina B6 i zinc que t’ajudarà a prevenir refredats.

Informa-te’n a la nostra farmàcia!

Back To Top