skip to Main Content
Premier Cru, La Rutina De Bellesa Antiedat Per Excel·lència!

Premier Cru, la rutina de bellesa antiedat per excel·lència!

T’has plantejat mai si el tracte que dónes a la teva pell és l’adequat? Has notat sequedat o tibantor en la teva pell? Sempre arriba el dia en què notes  que alguna cosa ha canviat en tu. I això és degut a que la nostra pell tendeix a envellir perquè va deixant de produir la quantitat necessària de col·lagen, àcid hialurònic i altres proteïnes que donen forma a la nostra pell. I per això perd lluminositat i elasticitat de forma progressiva, i apareixent les tan odiades arrugues.

Ho sabies?

Sovint no ens adonem de com n’és d’important una bona cura de la pell, i encara més, de la pell de la nostra cara, ja que és molt més sensible i sempre està exposada a canvis meteorològics, la pol·lució o l’exposició solar, factors que afecten negativament l’epidermis.

Com que des de Farmàcia Laia Rosado som molt conscients que s’ha de cuidar la pell durant tot l’any, us presentem una línia de cosmètica que no us deixarà indiferents! Una gamma de productes, que cuida i mima la teva pell, i en poc temps obtens resultats: pell hidratada, llisa i amb molta més elasticitat. Gràcies a Premier Cru, la línia de Caudalie més eficaç, sensorial i amb una acció d’antiedat total, ajudés a rejovenir la pell madura.

Però quins productes formen part d’aquesta solució antiedat?

La gamma Premier Cru consta d’una Crema, Sèrum i un Contorn d’ulls. Una línia completa de tractaments amb una acció antiedat global, per a totes les dones que desitgen el millor per a la pell.

1. Premier Cru Sèrum Antiedat Global: un sèrum que gràcies a la seva alta concentració en àcids hialurònics proporciona una hidratació intensa i immediata visible al cap de 3 minuts i que dura fins a 6 hores. És apte per tota mena de pells i s’aplica al matí i a la nit abans de la crema.

2. Premier Cru Crema Riche Antiedat Global o Crema Antiedat Global: el tractament antiedat excepcional, Crema Riche  o Crema Premier Cru corregeix els 8 marcadors de l’edat: les arrugues, línies d’expressió, la fermesa, volum, elasticitat, taques, nutrició i lluminositat. I la seva textura rica repara la funció barrera de la pell.

Les persones amb tendència a pell seca, molt millor si utilitzen la Crema Riche, mentre que la Crema Premier Cru normal és apta per totes les pells.

3. Premier Cru Contorn d’ulls Antiedat Global: el Contorn d’Ulls Premier Cru il·lumina la mirada i corregeix els 8 marcadors de l’edat: Potes de gall, bosses, arrugues dels llavis, línies d’expressió, ulleres, nutrició, hidratació i la lluminositat. La seva cànula de massatge descongestiona, allisa i redueix les bosses per rejovenir visiblement la mirada.

No t’ho pensis més i aposta per la rutina de bellesa Premier Cru, tractaments únics amb resultats visibles al moment.

I recordeu que a la nostra farmàcia teniu disponible aquesta línia de cosmètics, i si necessites ajuda, t’oferim la possibilitat d’assessorar-te i ajudar-te amb la teva pell.

Cuida la teva pell amb ajuda de #FarmàciaLaiaRosado i #Caudalie!

Back To Top