skip to Main Content
EL TÒNIC EQUILIBRANT 5PUNTO5 DEL QUE TOTHOM EN PARLA

EL TÒNIC EQUILIBRANT 5PUNTO5 DEL QUE TOTHOM EN PARLA

A l’anterior post us hem presentat la nova marca de cosmètica natural 5punto5 que hem incorporat a la nostra farmàcia, però avui us volem parlar d’un producte en concret, es tracta del seu producte estrella: el Tònic Equilibrant.

Un cop finalitzat el procés de neteja, el Tònic Equilibrant, calma i descongestiona i, com el seu propi nom indica, equilibra la pell, la qual cosa ajuda a absorbir millor el sèrum o crema hidratant del tractament posterior.

Un altre dels seus beneficis és que redueix l’aparença dels porus, hidrata, millora la textura de la pell i minimitza les taques. A més, la seva aplicació aporta una sèrie d’antioxidants per a la lluita contra l’estrès oxidatiu.

Composició

Està elaborat amb un 99,3% d’ingredients naturals. La seva composició amb destil·lats florals de roses i aigua marina juntament amb agents hidratants i vitamines hidrosolubles, regula i equilibra l’activitat de la pell. A causa de la seva composició, ajuda a inhibir l’acumulació descontrolada de melanina i, d’aquesta manera, s’atenuen les taques que, per diferents factors, pot tenir la pell.

És apte per qualsevol mena de pell. No conté perfums, és 100% lliure d’alcohol, olor de roses i la seva mida fa que duri mesos.

Un altre punt a tenir en compte, i que a la farmàcia ens encanta, és que el seu envàs conté el tap per aplicació tipus boira o el tap tradicional. Tu tries!

Un dels millors productes de cosmètica del mercat
Nombrosos mitjans reconeguts com Teva, Vogue o la revista especialitzada Mi farmacéutico s’han fet ressò del best seller d’aquesta marca dermocosmètica creada per una farmacèutica espanyola després de cinc anys de recerca. Fins i tot, VanityFair, inclou el Tònic Equilibrant de 5punto5 en un dels seus articles com a un dels millors tònics del mercat.

Si encara no l’has provat, t’animem que ho facis i comprovis tot els seus beneficis a la teva pell.

Back To Top