skip to Main Content
Descobreix Els Test Veroval

Descobreix els test Veroval

Bon any nou a tothom!

Hi ha vegades que durant el nostre dia a dia posposem moltes cites relatives amb la nostra salut. És per això que a la nostra farmàcia trobaràs alguns tests de la marca Veroval que et faran sortir de dubtes. A continuació t’expliquem quins són i com poden ajudar-te en el teu dia a dia.

Test d’infeccions vaginals

La flora vaginal sana té un pH lleugerament àcid entre 3,8 i 4,5. Un pH superior indica un desequilibri en l’entorn microbià de la vagina a causa de la presència de bacteris o fongs.

Generalment està relacionat amb símptomes com a flux, olor de peix, picor, cremor o sequedat. Amb el test per a la Prevenció d’infeccions vaginals podràs saber de forma ràpida i segura si el pH de la seva vagina és superior a 4,5. Només necessita un minut del seu temps.

Test d’intolerància al gluten

Les molèsties gàstriques recurrents, sense causa definida (ventre inflat o diarrea) poden ser causades per una intolerància al gluten, una proteïna present en molts aliments. Amb l’acte-test Intolerància al gluten podràs esbrinar de forma ràpida i segura si el teu problema és conseqüència d’una intolerància al gluten i, d’aquesta manera, reduir els efectes introduint canvis a la dieta. N’hi ha prou amb una gota de sang del dit i esperar 10 minuts.

Test de prevenció estomacal

S’ha demostrat que el bacteri estomacal Helicobacter pylori és un dels principals riscos de desenvolupar una inflamació de l’estómac (gastritis) i úlceres estomacals. Amb l’acte-test Prevenció estomacal, pots saber de forma ràpida i segura si ets portador d’aquest bacteri i si hauries de considerar futures mesures preventives. Tot el que necessites és una gota de sang de la punta del teu dit i 10 minuts del teu temps.

Test d’infecció del tracte urinari

En el cas d’afeccions de la bufeta, per exemple una lleugera irritació en orinar, o dolor abdominal, la qüestió sempre és saber si es tracta d’una infecció urinària o no és més que una irritació transitòria de la bufeta. Amb l’acte-test Infecció de tracte urinari, podràs saber de forma ràpida i segura si en les teves vies urinàries hi ha traces de substàncies que normalment s’associen amb una infecció. N’hi ha prou amb una petita quantitat d’orina i 1 minut.

Test de drogues

Els estupefaents són substàncies psicoactives que influeixen en la conducta i els estats d’ànim dels quals els consumeixen. El consum d’un o diversos estupefaents suposa naturalment un important nivell de perill. Són previsibles efectes nocius a llarg termini per a la salut física a conseqüència d’una possible addicció així com problemes psicosocials.

Amb l’acte-test Drogues podràs detectar de forma ràpida i segura els signes característics de l’abús d’amfetamines, benzodiazepines (depressors), cocaïna, marihuana (THC), metadona i opiacis. Tot el que necessites són unes mans netes, un rellotge, un recipient, una superfície plana i 5 minuts del teu temps.

Test de deficiència de ferro

El ferro exerceix una funció important en l’aportació d’oxigen a l’organisme i en el metabolisme energètic. La deficiència de ferro pot causar símptomes com a pal·lidesa i maldecaps.

Amb l’acte-test Deficiència de ferro, podràs saber de forma ràpida i segura si els símptomes esmentats són conseqüència de la falta de ferro. N’hi ha prou amb una gota de sang del dit i esperar 10 minuts.

I si tens cap pregunta, no dubtis en visitar-nos a la farmàcia o trucar-nos al 938 27 67 34!

Back To Top