skip to Main Content
Coneixes Totes Les Propietats De L’àloe Vera?

Coneixes totes les propietats de l’àloe vera?

L’àloe vera és una planta que ens ofereix nombrosos beneficis i amb la qual podem fabricar innombrables productes d’àloe vera, tant cosmètics com uns altres que ni imaginem.

 

Propietats i beneficis de l’àloe vera

Els avantatges que ens ofereix l’aloe són nombroses si sabem com utilitzar-la o quin producte utilitzar en cada cas. Aquesta planta és perfecta per a cuidar de la nostra salut en general. El principal motiu pel qual l’àloe vera és tan utilitzat és perquè és capaç de regular el pH de la pell a causa de la seva capacitat per a penetrar en la dermis, epidermis i hipodermis. Això permet que els bacteris que obstrueixen els porus siguin expulsades i que a més ajudi, amb això, a l’eliminació de les cèl·lules mortes. A més, podem destacar les següents propietats que ens brinda l’àloe vera:

  • Tractament de problemes de la pell com per exemple la psoriasi, la dermatitis de contacte, la caspa o l’excés de greix en el cuir cabellut
  • Alleujar dolors
  • Combatre el restrenyiment
  • Efecte balsàmic, per la qual cosa ajuda a calmar les irritacions de la pell, de fet, el seu ús és altament recomanable per a picades d’insectes, ferides superficials, cremades o, fins i tot, per a casos d’acne juvenil en els quals redueix de manera notable la infecció dels porus.

A més a més, és ric en moltes vitamines diferents: vitamina A, C, E, àcid fòlic, pujol, B1, B2, B3 (niacina), B6; i minerals incloent calci, magnesi, zinc, crom, seleni, sodi, ferro, potassi, coure i manganès.

Alcalinitza el cos ajudant a equilibrar els nostres hàbits alimentaris excessivament àcids (productes refinats, proteïnes animals, refrescos, alcohol, etc). És també alta en aminoàcids i àcids grassos.

En resum, l’àloe vera és una de les nostres aliades gràcies a tots els seus beneficis: actua com a inhibidor del dolor, antiinflamatori, analgèsic, desintoxicant, cicatritzant, depuratiu, regenador cel·lular, antisèptic i coagulant. Consulta a la nostra farmàcia els diferents tipus d’aplicacions amb àloe vera i comprobaràs en primera persona tots els beneficis d’aquesta planta.

 

Laia Rosado

Back To Top