skip to Main Content
Com Recuperar La Pell I Els Cabells Després De L’estiu? 

Com recuperar la pell i els cabells després de l’estiu? 

Sense adonar-nos-en ja estem una mica més a prop de la tardor i més lluny de l’estiu, per això, hem de prestar especial atenció a la cura de la nostra pell i cabell, ja que després de l’època estival solen estar més apagats, secs i necessiten un reset, igual que nosaltres.

Des de la nostra farmàcia t’ajudem a recuperar els cabells i la pell. Segueix els nostres consells i tractaments.

Després de llargs dies exposats al sol, a l’aire, a la calor, a productes químics com el clor, la sal del mar o els canvis d’alimentació (més greixos i alcohol), la pell i el cabell necessiten una cura in extremis.

Cal tenir en compte que amb l’acció d’aquests factors en finalitzar les vacances és quan es nota més els efectes de la radiació solar. Durant totes aquestes jornades intenses de sol, platja i activitats a l’aire lliure la nostra pell i cabells pateixen un procés de deshidratació constant.

Has notat que la teva pell i els cabells estan més apagats, amb tendència a la descamació o més sensibles? T’han aparegut noves marques d’expressió, arrugues o taques? No ets l’únic/a! Tingues en compte que la teva pell i el teu cabell han patit un procés de dany i de fotoenvelliment constant durant aquests mesos que cal reparar.

Com recuperar la pell?

Primer de tot s’han de recuperar els hàbits saludables precedents a l’estiu: rutina de cura cutània, alimentació equilibrada, exercici físic… Després, tenint en compte els 3 passos fonamentals per tenir una pell sana i cuidada: higiene, hidratació i protecció solar (complementant-los amb tractaments setmanals específics).

A la fase d’higiene, la neteja facial és el primer pas que cal fer (matí i nit). Per acabar, caldrà tonificar la pell per equilibrar-la, refrescar-la i tancar els porus. L’ús d’exfoliant també serà necessari, escollint bé el producte, i s’aplicarà amb més o menys periodicitat segons el tipus de pell.

Per hidratar la pell, a més d’una crema hidratant, caldrà comptar amb altres complements com els sèrums segons el tipus de pell. Els productes hidratants que s’apliquin hauran de contenir substàncies humectants i ser riques en lípids com ara olis de soja, oliva, rosa mosqueta…

Per a les pells més exposades al sol durant l’estiu es recomana fer servir cosmètics amb una elevada proporció d’antioxidants com la vitamina C i E, que ajudaran a eliminar els radicals lliures i a reparar les estructures danyades. En cas que s’observin taques a la pell, cal seguir un tractament específic per eliminar-les.

Com revitalitzar els cabells?

Si vols tenir els cabells igual de sans que abans de l’estiu, pren nota!

  • Utilitza xampús que continguin pH neutre, ja que són més suaus.
  • Aplica mascaretes nutritives durant uns dies en comptes de fer servir condicionador. També és una bona opció utilitzar sèrums o olis per als cabells si aquest es troba molt sec i deteriorat, així com condicionadors d’esbandida.
  • Evita eixugar-te els cabells amb assecadors i planxes, i si els uses, aplica’t abans un protector tèrmic que formi una pel·lícula al voltant del cabell i el protegeixi.

Després de tots aquests consells, si veus que la teva cabellera no millora durant la primera setmana, et recomanem que:

Et tallis els cabells per eliminar la part espatllada i sanejar les puntes.

Et pentinis els cabells amb raspalls apropiats i no els recullis quan estigui mullat.

A més de tots aquests tips, recorda que els hàbits de vida saludables són essencials per notar els efectes que desitges sobre el teu cos, el teu rostre i el teu cabell.

Si necessites ajuda per aconseguir aquest canvi, confia en nosaltres, et podem ajudar!

Back To Top