skip to Main Content
Com Cuidar Les Teves Mans Durant L’hivern? Beneficis De La Crema De Mans!

Com cuidar les teves mans durant l’hivern? Beneficis de la crema de mans!

El fred d’hivern passa factura a les nostres mans. Aquesta part del nostre cos, tot i ser una de les que més utilitzem, també és una de les grans oblidades pel que fa a moixaines i cures. Tenir cura de les mans seques durant l’hivern és molt important, ja que la nostra pell pateix danys provocats per factors externs que s’escapen del nostre control.

Si vols saber com cuidar-les, continua llegint!

Per què és important fer servir cremes per a les mans durant la temporada de fred.

La higiene personal diària és essencial i rellevant, i també ho és la cura de la pell. Segur que utilitzes llet corporal i crema facial, però… cuides igual de bé les teves mans? Fer servir cremes de mans resulta molt beneficiós per mantenir-les boniques i sanes.

Beneficis de les cremes de mans:

Reparació:

Per a una correcta reparació de les teves mans, el pantenol (provitamina B5), el bisabolol (procedent de la camomil·la), la vitamina E i la Rosa de Mosqueta són excel·lents cicatritzants.

Hidratació:

És essencial que la crema contingui olis, ja que són una emulsió d’aigua i greix que afavoreix la hidratació de la pell, així com també humectants, els quals atrauen l’aigua cap a la pell i la retenen. Un exemple seria la glicerina, l’àcid hialurònic i la urea.

Rejoveniment:

Si ets una persona que t’apliques constant i regularment crema de mans, notaràs que la teva pell llueix un aspecte més jove, brillant i amb menys arrugues. Per aconseguir aquest rejoveniment l’oli d’ametlles i l’àcid hialurònic són ingredients ideals.

Manté les teves mans netes:

Aplicar crema de mans és realment higiènic. Conté substàncies químiques antibacterianes que eviten que els gèrmens de l’aire envaeixin la teva pell.

Suavitat:

La suavitat també és un aspecte important! No han de faltar els emol·lients, que ajuden a suavitzar les mans eliminant la pell escamada i alleujant la irritació. El sorbitol i les silicones són grans exemples.

Nutrició:

Per aconseguir una bona nutrició de la pell, has d’utilitzar cremes que estiguin compostes amb ingredients de qualitat, que el seu poder nutritiu sigui en profunditat. El col·lagen, vitamina A i E, àcid glicòlic, antioxidants com a vitamina C o àcid hialurònic són els nutrients ideals per assolir una nutrició verdadera.

Protecció:

També és molt important que tinguin protecció solar i ingredients oclusius, la funció dels quals és cobrir la dermis com a capa protectora per reforçar la unió entre cèl·lules evitant l’evaporació de l’aigua.

És llei de vida que envellim tan mental com físicament, per això és inevitable que les nostres mans notin el pas del temps. Però des de la nostra farmàcia tenim les eines i experiència per poder-te ajudar. Si ens necessites, compta amb nosaltres!

Back To Top