skip to Main Content
Col·lagen: Com Prendre-ho Perquè Sigui útil?

Col·lagen: com prendre-ho perquè sigui útil?

El col·lagen és una proteïna, i el nostre cos, està replet d’aquestes molècules. Té com a finalitat enllaçar diverses estructures de l’organisme com els tendons, lligaments, músculs, pell.. actuant com un component de suport. 

Aquesta proteïna és molt important per a la pell, aportant-li  estructura i elasticitat; per als ossos, enfortint-los; i per als cartílags, proporcionant-los un bon amortiment. 

Amb el pas del temps, la creació natural de col·lagen del cos es veu cada vegada més reduïda. Aquesta disminució de producció de col·lagen provoca reducció en l’elasticitat de la pell, molèsties en les articulacions, problemes de visió, mala circulació de la sang… i la gent està prenent consciència d’això. Per això, els complements o afegits de col·lagen són cada cop més buscats. 

Beneficis del col·lagen

El col·lagen aporta diversos beneficis per a la nostra salut, per això, és molt recomanable consumir-lo i mantenir els nivells adequats. 

  1. És ideal per a mantenir la pell saludable.
  2. Tonifica les ungles i el cabell.
  3. Enforteix els músculs.
  4. Millora la salut del cor.
  5. Actua com a catalitzador en la recuperació de lesions. 
  6. Les arrugues i cel·lulitis triguen més a aparèixer.
  7. Millora la salut de l’intestí.
  8. Conserva les dents fortes i sanes.

Com cal prendre-ho perquè sigui útil?

Per a poder beneficiar-te de totes les propietats del col·lagen, és de gran importància saber com cal prendre’l, quantitat, durant quant temps, quan fer-ho…

El col·lagen, el podem obtenir a través d’aliments com la carn, peix blau, ous, llimona, ceba, fruita seca, llet…

Però també, ho podem consumir en forma de suplements en pols hidrolitzada, d’aquesta manera el nostre organisme els assimila més fàcilment, ja que els seus aminoàcids venen ja dividits. 

Aquest suplement és molt fàcil de prendre, només has de barrejar la quantitat del mesurador amb uns 200-250 ml d’aigua o llet, al gust del consumidor. No té un moment específic per a fer-ho, ja que les seves propietats actuen d’igual manera al matí, tarda o nit.

Existeix un estudi en el qual es revela que la quantitat diària adequada de col·lagen és entre 9 i 10 g. 

Per a poder començar a veure els resultats que aporten aquestes molècules proteiques és necessari consumir-les durant almenys uns tres mesos. Així que, a què esperes? Incorpora aquest hàbit a la teva rutina i amb paciència aconseguiràs grans resultats!

Back To Top