skip to Main Content
Aliments Essencials Per L’estiu

Aliments essencials per l’estiu

Saps que a l’estiu també hi ha aliments de temporada que et poden aportar molts beneficis?

La calor de l’estiu ens convida a incorporar a la nostra dieta aliments lleugers, menys calòrics i refrescants que ens ajuden a combatre la calor i compensar la deshidratació.

Avui t’expliquem quins són els millors aliments per incloure a les teves receptes estiuenques. Continua llegint!

Peix blau

Tenim infinites maneres de consumir peix blau en aquesta època de l’any: sardina, seitó, tonyina, salmó…

Aquests animals marítims són una font immillorable d’àcids grassos poliinsaturats, com l’omega 3, un tipus de greixos que, encara que hem de controlar la seva ingesta perquè aporten força calories, són imprescindibles per mantenir una pell sana i hidratada. A més, aquests aliments ajuden a prevenir les taques i l’envelliment prematur de la pell.

Verdures

Aprofita aquesta temporada per consumir verdures refrescants i amb moltes vitamines! El tomàquet t’aportarà vitamina A que exerceix un paper essencial en la renovació de la pell i de les mucoses, per la qual cosa n’afavoreix la resistència davant el risc de cremades i altres lesions que provoca el sol. I el cogombre t’ajudarà a refrescar-te i a depurar l’organisme.

Llegums

Els llegums aporten antioxidants, vitamines, fibra, minerals i proteïnes d’alta qualitat. Segurament, un plat calent de llegums és poc desitjable a l’estiu, però per què no proves de menjar-les en forma d’amanida?

Aquest plat t’aportarà nutrients com el zinc, que ajudarà a que la teva pell es vegi radiant.

Fruita de temporada

Les fruites en aquesta època de l’any t’aportaran aigua i fibra, fent que siguin depuratives i diürètiques. Fruites com el meló o la síndria poden ser ideals per donar un toc fresc a la teva dieta. Pots consumir-les com a postres, en batuts, en amanides, etc. Busca la forma que més t’agradi!

Iogurt

En format gelat o líquid, el iogurt és irresistible sobretot a l’estiu, és fresquet i ve de gust a qualsevol hora del dia. A més, és una gran font de vitamina B i intervé especialment en la hidratació de la pell, la protegeix de la irritació i ajuda a afavorir els processos de renovació cel·lular.

Acaba l’estiu, amb àpats saludables plens de color i sabor!

Back To Top